Κίνα Αναγνώστης rfid UHF κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sheila chan

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18688937745

WhatsApp : +8618688937745

Free call
SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΛΎΣΗ RFID 

  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Ηλιοφάνεια Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-3000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2011
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ RFID, που περιορίζεται είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις των UHF RFID προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και των ενεργών προϊόντων RFID. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη και τις πωλήσεις των UHF ενοτήτων RFID, των αναγνωστών και των ετικεττών, και των αναγνωστών 2.45GHz RFID, των ετικεττών, κ.λπ. Δεν διαθέτουμε καμία προσπάθεια στον ανεφοδιασμό των προϊόντων RFID με τις διάφορες λειτουργίες και την υψηλή αξιοπιστία στους συνεργάτες συνεργασίας μας. Επίσης παρέχουμε στους πελάτες στους τομείς των βιβλιοθηκών, των οικονομικών μονάδων, της μαζικής παραγωγής και των διοικητικών μεριμνών τις περιεκτικές λύσεις νοημοσύνης.

 

1: Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ RFID, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ είναι κορυφαίες UHF επιχειρήσεις ανάπτυξης προϊόντος και παραγωγής RFID της Κίνας και ενσωματωμένος προμηθευτής λύσεων.
 
Εστιάζουμε στους UHF κανόνες βιομηχανίας τεχνολογίας και έρευνας RFID, είμαστε δεσμευμένοι στην UHF ενότητα RFID και η ετικέτα όπως η ανάπτυξη προϊόντος, η παραγωγή και οι πωλήσεις, παρέχει στα προϊόντα RFID τη υψηλή επίδοση και την υψηλή αξιοπιστία για τους συνεργάτες. Συγχρόνως, με μια στερεά δύναμη τεχνολογίας βιομηχανίας RFID ως βάση, την επιχείρηση ενεργά για τη βιβλιοθήκη, τη χρηματοδότηση, την αυτοκινητική κατασκευή, τις διοικητικές μέριμνες και άλλους χρήστες βιομηχανίας για να παρέχει τις ευφυείς περιεκτικές λύσεις και τις σχετικές υπηρεσίες

2: Ισχυρή δύναμη έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα RFID
 
Η στερεές τεχνολογικές δύναμη Ε&Α και η δυνατότητα καινοτομίας είναι η κινητήρια δύναμη της συνεχούς αύξησής μας. Η επιχείρηση αποτελείται μια επαγγελματικές ποιότητα και μια δημιουργικότητα της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας RFID, από τους ανώτερους τεχνικούς εμπειρογνώμονες RFID. Το προσωπικό Ε&Α ομάδων βασικής τεχνολογίας έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας Ε&Α RFID, σε βάθος μελέτη της υπερβολικής τεχνολογίας υψηλής συχνότητας RFID, στον τομέα της υπερβολικής υψηλής συχνότητας RFID έχει μια ισχυρή ανεξάρτητη ικανότητα Ε&Α
 
3: Επαγγελματικό πειραματικό περιβάλλον μικροκυμάτων RFID

Η επιχείρηση επένδυσε πολλά χρήμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να αγοράσει τον πειραματικό εξοπλισμό μικροκυμάτων, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής ανάλυσης φάσματος, της συσκευής ανάλυσης δικτύων, του παλμογράφου και άλλου εξοπλισμού δοκιμής. Αυτή τη στιγμή, ένα πλήρες και τυποποιημένο UHF εργαστήριο ανάπτυξης RFID έχει καθιερωθεί.

4: Πλήρης γραμμή παραγωγής RFID
 
Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει αναπτύξει ανεξάρτητα δύο σημαντικές γραμμές παραγωγής, τα UHF RFID ηλιοφάνειας προϊόντα προσδιορισμού σειράς και τα έξυπνα προϊόντα βιβλιοθήκης σειράς RFID ηλιοφάνειας. Η γραμμή παραγωγής καλύπτει τα γενικά προϊόντα στον τομέα UHF RFID, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών UHF ετικεττών RFID, φορητή διαβασμένη και γράφει τα τερματικά, τα σταθερά τερματικά ανάγνωσης και γραψίματος, τέσσερα ανάγνωση-γραφής τερματικά καναλιών, κάρτα υπολογιστών γραφείου που εκδίδει τα τερματικά και μερικά άλλα προϊόντα. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει αναπτύξει επίσης μια σειρά ειδικού εξοπλισμού βιβλιοθήκης RFID για τους χρήστες βιβλιοθηκών.
 
5: Διεθνής κύρια απόδοση προϊόντων
 
Η υπερβολική υψηλή συχνότητα RFID διάβασε και γράφει ότι η ενότητα βασισμένη στο τσιπ IMPINJ R2000 που αναπτύσσεται από την επιχείρηση στην Κίνα έχει την καλύτερη ευαισθησία στη βιομηχανία του dBm -110, και η απόδοση της ανάγνωσης και του γραψίματος είναι στο διεθνές προηγμένο επίπεδο. Η μέγιστη δύναμη παραγωγής της ενότητας είναι 30dBm, ταιριάζοντας με την κεραία κέρδους 8dBi, η απόσταση ετικεττών μπορεί να φθάσει περισσότερο από 10m, και το ποσοστό αναγνώρισης ετικεττών μεγαλύτερο
από 400tags/s μπορεί να επιτευχθεί.
 
6: Συνεργασία με τους σφαιρικούς διάσημους κατασκευαστές
 
Είμαστε εσωτερικός συνεργάτης INPINJ και ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ δύο διεθνείς έξοχοι κατασκευαστές τσιπ υψηλής συχνότητας RFID, με το κύριο εσωτερικό σχέδιο ετικεττών RFID, τις ικανότητες συσκευασίας και το βαθύ εξιδεικευμένο τεχνικό.
 
7: Προσανατολισμένος στους πελάτες εταιρικός πολιτισμός

Η ικανοποίηση και η επιτυχία σας είναι ο υψηλότερος στόχος της προσπάθειάς μας. Εμμένοντας στη «επιστροφής πελάτες, επιστροφής υπάλληλοι, επιστροφής στην κοινωνία» έννοια, ποιότητα ως θεμελιώδη, τεχνολογία ως πυρήνα, με την καινοτομία ως κινητήρια δύναμη, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, να προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες όλο και περισσότερο υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, για να δημιουργήσουμε την υψηλότερη αξία για τους πελάτες
Ιστορία

η επιχείρηση του 2011 ήταν οργάνωση από την UHF UHF RFID έμπειρη βιομηχανία Ε&Α RFID και το προσωπικό διαδικασιών.

Οι επιχειρήσεις επενδύουν πολλά χρήματα για να αγοράσουν τον εξοπλισμό, η καθιέρωση του εργαστηρίου ανάπτυξης RF.

Δημιουργούμε την πρώτη UHF ΕΝΌΤΗΤΑ RFID στην τοπική αγορά, η απόδοσή της είναι παρόμοια με IMPINJ και τον ΑΛΛΟΔΑΠΌ

 

2012 παρέχουμε τη λύση RFID για την αυτοκινητική γραμμή παραγωγής Dongfeng Liuzhou

Η έρευνα και η ανάπτυξη ενσωμάτωσαν τον uhf rfid αναγνώστη, τέσσερις UHF RFID σειρές αναγνωστών καναλιών, βελτίωσε τη γραμμή παραγωγής.

 

2013 επιτυχής πάρτε τρία UHF διπλώματα ευρεσιτεχνίας RFID

Η uhf σειρά ετικεττών rfid αντι μετάλλων έρευνας και ανάπτυξης κ.λπ., αυτό βελτίωσε τη γραμμή παραγωγής.

Ο επιτυχής αναγνώστης rfid έρευνας και ανάπτυξης φορητός, ο uhf αναγνώστης rfid ταμπλετών κ.λπ., αυτό καθιέρωσαν ένα σύνολο ενσωματωμένων ενοτήτων, σταθερών αναγνωστών, φορητών αναγνωστών, ετικεττών και κεραιών για την ολοκλήρωση μιας πλήρους γραμμής παραγωγής UHF RFID.

 

2014 η επιχείρηση πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001

Η επιχείρηση παίρνει το βραβείο καινοτομίας επιχείρησης Shenzhen, και επιτυχώς αποκτηθείς χωρίς επιχείρηση Shenzhen

κύρια χρηματοδότηση.

Ο συνολικός πελάτης περισσότερο από 500 επιχείρησης.

Η επιτυχείς έρευνα και η ανάπτυξη το χαμηλό σημείο UHF RFID ενσωμάτωσαν τις ενότητες, τον αναγνώστη κ.λπ., αυτό που εμπλουτίζει περαιτέρω τη γραμμή παραγωγής.

 

2015 η επιχείρηση ανέπτυξε επιτυχώς μια πόρτα ελέγχου προσπέλασης RFID

Ενημερώστε την uhf σειρά προϊόντων rfid, χτισμένο λειτουργικό σύστημα LINUX, και την καταστήστε ισχυρότερη.

Η επιχείρηση επιτυχώς μέσω της σχετικής με την Ιαπωνία πιστοποίησης RF.

Η επιχείρηση έλαβε επιτυχώς τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ο συνολικός πελάτης περισσότερο από 1000 επιχείρησης.

 

Υπηρεσία

Πολιτική υπηρεσιών

 

«Για να παρέχει τη στοχαστική, ικανοποιητική υπηρεσία, τον έγκαιρο και αποδοτικό χειρισμό των καταγγελιών πελατών, ο μέγιστος βαθμός πιθανός για να καλύψει τις απαιτήσεις πελατών,» αυτό είναι η συνεπής αρχή υπηρεσίας μας. Το επαγγελματικό τμήμα υπηρεσιών τεχνολογίας μας θα παράσχει στους χρήστες την υψηλής ποιότητας και έγκαιρη υπηρεσία, να μην κάνει τους χρήστες καμία ανησυχία.

1, θα παράσχουμε την υπηρεσία εξουσιοδότησης για το σύστημά σας, ανάλογα με την εξουσιοδότηση που παρέχεται από τους κατασκευαστές, υπηρεσία, τεχνική υποστήριξη και ούτω καθεξής. Για τα προϊόντα που αγοράζονται από την επιχείρησή μας και στην περίοδο εξουσιοδότησης, και το διευκρινισμένο εμπορικό σήμα εξουσιοδότησης στην περίοδο εξουσιοδότησης, θα υποσχεθούμε να επισκευάσουμε δωρεάν.

 

2, η αναρμόδια επισκευή, η κακή χρήση, η παραμέληση, η κατάχρηση, η αλλαγή, η ανάρμοστες εγκατάσταση και η ζημία που προκαλούνται από τη δύναμη, προϊόντα ατέλειας, υπό αυτές τις συνθήκες προϊόντα δεν είναι στην εξουσιοδότηση.

 

3, για τους μεγάλους πελάτες και τους πελάτες, επιτύχαμε ορισμένες παραχωρήσεις, πολιτική προτεραιότητας.

 

4, πελάτες μπορούν να καλέσουν στην επισκευή, τη σε απευθείας σύνδεση επισκευή, την εγχώρια επισκευή και άλλες μεθόδους επισκευής.

 

5, μεταπωλήσεις υιοθετούν κυρίως την αποστολή της επισκευής, μπορούν να παρέχουν την επιτόπια υπηρεσία.

6, υπερβαίνουν την περίοδο εξουσιοδότησης, η επιχείρηση θα είναι αρμόδια για τη συντήρηση διάρκειας ζωής (αναθεωρημένη):


• Δεσμεύουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την επισκευή εξοπλισμού, εάν οποιαδήποτε κόστη συντήρησης, αυτό θα αντεχτούν από το χρήστη.
• Δεσμευμένος να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε το λογισμικό δωρεάν.
•Η εξουσιοδότηση υπερβαίνει δύο έτη, θα είμαστε αρμόδιες κανονικές συντήρηση και επισκευές, αλλά τα μέρη αντικατάστασης αποκλείονται δωρεάν θα χρεώσουμε ανάλογα με την περίπτωση για τα μέρη (αποκλείοντας τα χαμηλά εκτιμημένα αναλώσιμα μέρη), οι πελάτες αντέχουν τα έξοδα ταξιδιού επισκευής.
•Αφότου λήγει η εξουσιοδότηση, είμαστε δεσμευμένοι στις σχετικές υπηρεσίες συντήρησης και παρέχουμε τα ανταλλακτικά μετά από τις συμφωνίες συμβατικών τιμημάτων.

 

7. Θέτουμε το κέντρο υποστήριξης στην έδρα. εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορεί να τις έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή, θα πάρει μια ικανοποιητική απάντηση. Θα πάρουμε την άδεια των χρηστών και θα συνδεθούμε με τη σκηνή των συστημάτων, ο τεχνικός μας μπορεί να κάνει μακρινά τη σε απευθείας σύνδεση σε πραγματικό χρόνο λειτουργία και τη συντήρηση.

 

Η ομάδα μας

Ομάδα Ε&Α
Η επιχείρηση έχει μια υψηλή επαγγελματική ποιότητα, μια δημιουργικότητα και μια ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας RFID, που αποτελούνται από τους ανώτερους εμπειρογνώμονες στην τεχνολογία RFID. Ομάδα Ε&Α βασικής τεχνολογίας και τεχνικό προσωπικό με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας έρευνας και ανάπτυξης RFID, έχουν τη σε βάθος μελέτη της UHF τεχνολογίας RFID, με ικανότητες μιας τις ισχυρές Ε&Α στον τομέα UHF RFID.

 

 

Η εμπορική ομάδα

Η εμπορική ομάδα είναι ένα σημαντικό μέρος SANRAY Company. Η ομάδα πωλήσεων είναι ο εμπορικός ηγέτης από τις γνωστούς επιχειρήσεις και τους πτυχιούχους από τα γνωστά πανεπιστήμια. Η επιχείρηση SANRAY ήταν κάνει την έννοια μάρκετινγκ σε όλη την επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω. Δίνουμε έμφαση στο «απευθυνόμενο στην αγορά τεχνικό προσωπικό, που εμπορεύεται το technicalization προσωπικού». Προβάλλουμε την απαίτηση του πελάτη κατά πρώτο λόγο.

 

Υπηρεσία

«Ο πελάτης πρώτα, υπηρεσία πρώτα» είναι έννοια υπηρεσιών SANRAY. SANRAY έχει μια ισχυρή ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να παρέχει στους πελάτες pre-sale και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Έχει ένα επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό, που χειρίζεται τις συμβουλευτικές υπηρεσίες από όλους τους χρήστες κάθε μέρα. Η επαγγελματική, αποδοτική ομάδα υπηρεσιών παρέχει στους πελάτες τη γρήγορη, πλήρη υπηρεσία οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

 

Ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής

Η επιχείρηση SANRAY έχει μια επαγγελματική Ομάδα Διοίκησης παραγωγής. Έχουμε πολλά έτη διοικητικής εμπειρίας στη βιομηχανία, και παρέχουμε μια εγγύηση για την ποιότητα και τη σταθερότητα του προϊόντος.


SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

  • Nicanor Errazuriz

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας