Κίνα Αναγνώστης rfid UHF κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sheila chan

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18688937745

WhatsApp : +8618688937745

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Παραγωγή

 

Η ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ με μια νέα διαχείριση και τα συστήματα ελέγχου περιοχών παραγωγής, από τη διοικητική άποψη περιοχών, αυτό ενσωματώνει τις μονάδες εργοστασίων SANRAY (όπως οι ακατέργαστοι σωλήνες, η κατασκευή, ο ποιοτικός έλεγχος, κ.λπ.) των στοιχείων, έτσι ώστε κάθε μονάδα μπορεί να είναι παίρνει γρήγορα τις αναγκαίες πληροφορίες εργασίες, για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα παραγωγής, τη χαμηλές ποιότητα των προϊόντων και τη ικανοποίηση πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα συστημάτων διαχείρισης ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ
• Σε πραγματικό χρόνο στοιχεία - επεξεργασία
• Η διαδικασία παραγωγής στοιχείων μπορεί να είναι σε πραγματικό χρόνο ανατροφοδοτεί για να εξασφαλίσει σε πραγματικό χρόνο έλεγχο της περιοχής παραγωγής.

Χωρίς χαρτί γραφείο τομέων
• Όλα τα στοιχεία παραγωγής συλλεχθε'ντα χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, δεν πρέπει να συμπληρώσουν πολλή γραπτή έκθεση.

Επιτόπια καταδίωξη των πόρων
• Μπορείτε να συμβαδίσετε με την περιοχή παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της χρησιμοποίησης του εργατικού δυναμικού, του εξοπλισμού, των υλικών και άλλων στοιχείων.

Έλεγχος θέσης παραγωγής
• Μπορείτε να συμβαδίσετε με το προϊόν μέσω του συστήματος, ο σε πραγματικό χρόνο έλεγχος η πιό πρόσφατη θέση της παραγωγής.

έλεγχος εξοπλισμού αυτοματοποίησης
• Ο εξοπλισμός αυτοματοποίησης ελλιμενισμού και παραγωγής, κάνει το σύστημα και τον εξοπλισμό την πραγματική ολοκλήρωση.

Ανοίξτε τη βάση δεδομένων
• Με το cErp και άλλη ελλιμενίζοντας πλατφόρμα συστημάτων, ολοκλήρωση των πόρων.


Βασικές λειτουργίες συστημάτων διαχείρισης ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ

μεταφερμένος από τον προγραμματισμό παραγωγής cErp
• Το σχέδιο παραγωγής μεταφέρθηκε από το cErp επιχείρησης, συνεχής σύνδεση με το cErp

σταθμός διαδικασίας/εργασίας/διαχείριση διαδικασιών
• Διαδικασίες προϊόντων, σταθμός εφαρμοσμένης μηχανικής παραγωγής, η διαδικασία παραγωγής για τη διαχείριση αντι-ασφάλειας.

Διαχείριση δικαιωμάτων ταξινόμησης
• Διαφορετικές θέσεις και εργασίες. Πολύ διορθώνει τη διαχείριση, τόσο σφιχτή απόδειξη.

Πλήρως διαδικασία συλλογής ηλεκτρονικών δεδομένων
• Διαδικασίες παραγωγής που χρησιμοποιούνται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές για να συλλέξει τα στοιχεία, για να αποφύγουν τα λάθη στοιχείων που προκαλούνται με το προκαλούμενο από τον άνθρωπο γράψιμο

Εύκαμπτη γραμμή παραγωγής σχεδιασμού
• Το σχέδιο είναι πολύ εύκαμπτη γραμμή παραγωγής, για να αποφύγει μια ενιαία αιτία κλεισίματος γραμμών παραγωγής της διαταγής ελέγχου ή αλλαγής.

Οι σε πραγματικό χρόνο στατιστικές και οι εκθέσεις παρουσιάζουν
• Σύστημα στις σε πραγματικό χρόνο στατιστικές, και προμήθεια των ηλεκτρονικών δηλώσεων που επιδεικνύονται σε πραγματικό - θέση χρονικής παραγωγής.

 

OEM / ODM

OEM/ODM υπηρεσία

 

OEM/ODM οι διαταγές χαιρετίζονται. έχουμε το μεγάλο πλεονέκτημα στην Ε&Α, ειδικά στον UHF ΑΝΑΓΝΏΣΤΗ RFID και το UHF TAG RFID. Με πολλά έτη εμπειρίας να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας από παγκοσμίως, αντιμετωπιζόμαστε ως αξιόπιστος στρατηγικός συνέταιρος λόγω της εμπειρίας και της πείρας επιπέδων OD που προσφέρονται στην ανάπτυξη, το σχέδιο και την εμπορική υποστήριξη των προϊόντων τους.

 

 

Ε & Α

Σκοποί έρευνας και ανάπτυξης


Το Sanray από την έναρξή του είναι δεσμευμένο στην ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη, καινοτομία, έμφαση στο τεχνικό ίδρυμα για την καινοτομία, τεχνολογική καινοτομία, εφ' όσον η επιχειρησιακή βάση και η ανάπτυξη. Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την επένδυση Ε&Α, επένδυση στις δαπάνες Ε&Α περισσότερων από 3,5% κατ 'έτος εταιρικών πωλήσεων, μεταξύ του υψηλότερου στη βιομηχανία που επενδύεται. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες συνεχών επένδυσης και ανάπτυξης, έχει διαμορφώσει ένα σχετικά πλήρες σύστημα της Ε&Α, sanray κέντρο Ε&Α: αποτελούμενη από μια υψηλή ποιότητα, πλήρης του σθένους και της ζωτικότητας της επαγγελματικής ομάδας Ε&Α, που στηρίζονται στο ισχυρό σύστημά της ικανότητας Ε&Α και ανάπτυξης διεθνών προτύπων, η πρόσβαση σε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων και η Ε&Α λογισμικού οδηγούν.

 

SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας