Κίνα Αναγνώστης rfid UHF κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sheila chan

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18688937745

WhatsApp : +8618688937745

Free call

ενεργός ενότητα 2,45 Ghz

June 12, 2018

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με ενεργός ενότητα 2,45 Ghz

ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ M2410 

 

Το M2410 είναι μια ενεργός ενότητα αναγνωστών RFID που λειτουργεί στη ζώνη 2.4GHz. Το προϊόν έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, του υψηλού ποσοστού αναγνώρισης, των ισχυρών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, της υψηλής αξιοπιστίας, και της ισχυρής εξελιξιμότητας. Η διαβασμένη σειρά της είναι διευθετήσιμη από 0 έως 80 μέτρα στην ακτίνα.

Η μεγάλης απόστασης ενότητα ανάγνωσης και γραψίματος M2410 είναι εξοπλισμένη με μια νέα γενιά του υψηλής συχνότητας τσιπ πομποδεκτών 2.4G που αναπτύσσεται από σκανδιναβικό. Το κύριο τσιπ ελέγχου επιλέγει μια νέα γενιά του υψηλής απόδοσης επεξεργαστή βραχίονας-COTEX Μ, η οποία έχει τις λειτουργίες όπως ο φύλακας και ο σε πραγματικό χρόνο έλεγχος των πληροφοριών θέσης συσκευών. Εξοπλισμένος με έναν εξωτερικό ενισχυτή και το χαμηλού θορύβου ενισχυτή για να βελτιώσει την απόδοση πομποδεκτών. Η ενότητα ενσωματώνει επίσης ένα υψηλό κύκλωμα ελέγχου κέρδους δυναμικής περιοχής για τις εφαρμογές σειράς ευρέος φάσματος. Η ενότητα αναγνωστών προστατεύεται από ένα κοχύλι μετάλλων. Η εμφάνιση της ενότητας αναγνωστών είναι απλή, όμορφη, συμπαγής, ελαφριά, ανθεκτική, και σύνολο της αίσθησης της τεχνολογίας και του νεωτερισμού. Η ενότητα έχει μια διεπαφή καρφιτσών διπλός-σειρών, και η σύνδεση οικοδεσποτών είναι πιό αξιόπιστη.

Το προϊόν υιοθετεί το λογισμικό ελάττωμα-ανεκτικό και το αποσυμφορητικό σχέδιο υλικού, και μπορεί να εργαστεί συνεχώς και σταθερά για πολύ καιρό σε ένα κακό εργασιακό περιβάλλον.

 

 

 

●Reader η ενότητα υποστηρίζει το επίπεδο TTL, διεπαφή επικοινωνίας UART.

η ●Reading απόσταση μπορεί να διορθωθεί από το λογισμικό για να πραγματοποιήσει τις εφαρμογές περιμέτρου.

 

●Provides ένα ισχυρό ενδιάμεσο με τον χρήστη API που επιτρέπει τη γρήγορη ολοκλήρωση και τη διασύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα πληροφοριών χρηστών.

●The το σχέδιο ενότητας αναγνωστών, η επιλογή και οι διαδικασίες δοκιμής παραγωγής όλα συσκευών παραπέμπονται στις ετικέτες βιομηχανικών προϊόντων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από όλα τα είδη σκληρών όρων.

το προϊόν ●This χρησιμοποιεί μια κάλυψη ασπίδων κραμάτων, η οποία έχει τα υψηλής αντοχής, αποσυμφορητικά και άλλα πλεονεκτήματα.

●The το πρωτόκολλο επικοινωνίας αναπτύσσεται ανεξάρτητα από Xunyuan και μπορεί να προσαρμοστεί και να επεκταθεί για τις ανάγκες των ειδικών χρηστών.

●Provide που υποστηρίζει τις εξαρτήσεις ανάπτυξης API για να επιτρέψει στους πελάτες για να ολοκληρώσει γρήγορα την ανάπτυξη.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας